Ulei Esential de Fenicul

  • Cod produs: UES030M
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 10,50lei

  • Fără TVA: 10,50lei

Opţiuni disponibile



Feniculul (Foeniculum vulgare) face parte din familia umbreliferelor, provine din Asia si se aseamana mararul, anasonul sau chimenul. 

Uleiul esential de Fenicul este recunoscut mai ales pentru proprietatile anticelulitice si de remodelare corporala, insa este si un ingredient ideal pentru tenul gras, acneic si pentru tratarea pungilor de sub ochi. 

Zona geografica de provenienta: Spania

Proprietati:

  • tonic 
  • stimuleaza apetitul 
  • drenant
  • purifiant
  • estrogenic
  • echilibrant cutanat
  • diuretic/laxativ
  • antiseptic
  • expectorant

Recomandari:

  • ten gras si exces de sebum
  • celulita si retentie de apa
  • indigestie (prin aromaterapie)
  • edeme si pungi sub ochi
  • gingivita
  • tuse spastica
  • menopauza
  • amenoree
  • constipatie
  • stare de voma

INCI: lfoeniculum vulgare dulce seed oil

Livrare: sticluta ambra sigilata, cu picurator

Toate uleiurile esentiale existente la noi, sunt uleiuri pure, eterice, volatile, 100% naturale

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Ulei esential Fenicul, Fenicul, Ulei esential