Parfumant de Frangipani

  • 9,00lei
  • Fără TVA: 9,00lei
  • Disponibilitate:Out Of Stock
  • Cod produs: PMT005M

Opţiuni disponibile




Frangipani este un arbust nativ in America Centrală, Mexic, Caraibe, America de Sud și Brazilia precum si în regiunile tropicale și sub-tropicale. Este floarea simbolica a Bali-ului. Miros intens floral, foarte placut.Parfumantul mirose foarte bine, autentic si puternic, poate fi folosit in orice produs cosmetic. Folositi-l in cantitati mai mici decat uleiurile esentiale in produse cosmetice.

Parfumantul mirose foarte bine, autentic si puternic, poate fi folosit in orice produs cosmetic. Folositi-l in cantitati mai mici decat uleiurile esentiale in produse cosmetice.

Grad cosmetic, se poate folosi in creme, parfumuri, sampon, masti, samd. Se comportă bine în procesul de saponificare la rece.

Parfumantul este pur, foarte concentrat.

INCI: Parfum
Origine: Germania
Livrare: Sticluta 10 ml culoare ambra, cu picurator

Spune-ţi opinia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Parfumant, aroma, exotic, floral, Frangipani